Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Anıt Alanı Tazyikli Su ile Yıkandı

Daha temiz bir kent için cadde, sokak ve kaldırımlar tazyikli su ile yıkanmaya devam ediyor.

Anıt Alanı Tazyikli Su ile Yıkandı

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları doğrultusunda daha temiz bir kent için cadde, sokak ve kaldırımlar tazyikli su ile yıkanmaya devam ediyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün koordinesinde, İtfaiye ekipleri ve Envitec personelleri tarafından Atatürk anıt alanı tazyikli su ile yıkandı.
İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Halim Öztaş, araç ve yaya trafiğinin aksamaması için çalışmaların gece saatlerde yapıldığını belirtti.
Öztaş,Temizlik işleri müdürlüğümüzün koordinesinde çalışmalarımız belli bir periyot halinde şehir genelinde devam edeceğini belirterek amaçlarının daha temiz bir İskenderun olduğunu ifade etti.

TEMİZLİK ÇALIŞMASI DEVAM EDECEK

Kent genelinde hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise,” Çarşı merkezinde ve diğer mahallelerimizde yollar ve kaldırımlar yenileniyor, düzenleniyor. Temizlik ekipleri, itfaiye ekipleri ile birlikte şehir merkezinde yolları kaldırımları tazyikli su ile yıkıyor. İlçedeki cadde ve sokakların temiz olması ve vatandaşların sıkıntı yaşamaması için belirli aralıklarla temizlik çalışması devam edecek” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş