Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

80 Yıldır Aynı Heyecanla Hizmet Vermekteyiz

UMAT Umumi Mağazalar Türk A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri İTSO’yu ziyaret etti

80 Yıldır Aynı Heyecanla Hizmet Vermekteyiz

Ekonomi   A+a-

 UMAT Umumi Mağazalar Türk A.Ş yönetim kurulu üyeleri Hatay ziyaretleri kapsamında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na  nezaket ziyaretinde bulundular. 
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan UMAT yönetim kurulu üyeleri İTSO Meclis salonunu, ve birimlerini de gezerek İTSO Yönetiminden bilgiler aldılar. 
İskenderun Körfezi’nin sanayi, ticaret ve liman şehri olduğunu ve önemli bir konuma sahip olduğunu belirten UMAT Umumi Mağazalar Türk A.Ş, yönetim kurulu Başkanı  Hüsnü Ünal, İTSO’nun sanayi ve ticaretin gelişmesinde lokomotif görevi gördüğünü ifade ederek, yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. 
İstanbul’da, İzmir’de, Samsun’da, Mersin’de ve İskenderun’da şubeleri bulunan, gümrükleme işlerinde bir nevi emanet sandığı olarak bilinen, ithalatın ve ihracatın gelişmesinde yeri büyük olan ve her vesile ile gündemde sıcaklığını koruyan bir şirket olduklarına dikkat çeken  Ünal, “Aynı zamanda şirketlerimiz, bütün gümrük kapılarının giriş ve çıkışlarında sigorta hizmetlerini de ifa etmektedir. 80 yıldır eski heyecanıyla hizmete devam etmektedir. Umat Umumi Mağazalar Türk A.Ş. olarak Temmuz 2017 de yapılan seçimlerin ardından yeniden kolları sıvadık v çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu gün da İskenderun’dayız. Ziyaretlerimiz kapsamında şubelerimizi ve o şehrin dinamiklerini gezerek bilgiler alıyoruz ve değerlendirmeler yapıyoruz” dedi. 
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; ”Bu gün UMAT Umumi Mağazalar Türk A.Ş., yönetim kurulu üyelerini şehrimizde ve odamızda ağırlamanın onurunu yaşıyoruz. İskenderun, Demir-Çelik, Filtre, Lojistik, Liman şehri olarak bölge ticaretinde önemli bir yere sahiptir. UMAT Mağazalarının Türkiye’nin belirli şehirlerinde olması ve ilçe olarak yalnızca İskenderun’da olması da önemlidir. Gerek Liman gerekse gümrükleme olarak her geçen gün ticaret hacmini arttıran şehrimiz de Suriye olaylarının sona ermesi ile ticaretin daha da artacağını umut etmekteyiz. Bunun yanında Deniz Ticareti ile Ro-Ro seferleri yapılmakta ve nakliye ticareti de hız kesmeden devam etmektedir” dedi. 
Umumi Mağazalar Türk A.Ş (UMAT) Yönetim kurulu Başkanı Hüsnü Ünal  yönetim kurulu üyeleri, İbrahim Tefenlili, İlhan Koyunseven, Mehmet Naci Aköz, Mehmet Emil, Ali Uluoğlu Turhan Altıntel, Mustafa Erdoğan Yazıcı ve Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİFED) yönetim kurulu üyesi Mehmet Yıldırım’ın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Necat Özkaya, İTSO yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu ve  İTSO Meclis üyesi Müfit Tennioğlu da yer aldılar.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş