Skip Navigation Links

Ahmet Akça Bayrağı Yavuz Selim Yanık’a Devretti

Yıllardır eğitimde örgütlü sendikal mücadele veren Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube’de görev değişikliği gerçekleştirildi.

Ahmet Akça Bayrağı Yavuz Selim Yanık’a Devretti

Eğitim   A+a-

 10 yıllık başkanlığı başarıyla yürüten Ahmet Akça, görev bayrağını daha yukarılara çekmek için sendikayı başarılı sendikacı ve eğitimci Yavuz Selim Yanık’a bıraktı. 
Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube, 6. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Ramada Otel’de gerçekleşen kongreye yoğun katılım vardı. 
Bugüne kadar emanet aldığı başkanlığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte koordineli bir şekilde yürüten Ahmet Akça, görevini bırakarak sendikayı yine başarılı ve mücadeleci eğitimcilerimizden Yavuz Selim Yanık’a bıraktı. Sevgi, saygı ve bütünlük içinde geçen kongrede zaman zaman duygusal anlar da yaşandı. Türk Eğitim Sen çatısı altında bugüne kadar özveri ve fedakarca görev yapan Ahmet Akça, eğitim alanında verilen her mücadelenin kutsal olduğunu belirtti. Akça, Türk Eğitim-Sen’in bayrağını devralan meslektaşı Yavuz Selim Yanık’a yeni görevinde üstün başarılar dileyerek, sendikal mücadeleye her zaman destek vereceğini önemle belirtti. 6. Olağan Kongre’de üyelerin teveccühü ile başkanlığa seçilen ve eğitimin değerlerini her platformda yansıtan Yavuz Selim Yanık, bu görevin kendisine tevdii edilmesi ile birlikte mücadelesini kat be kat daha da artıracağını ifade etti. Türk Eğitim – Sen’in güçlü bağlar ile oluşan bir aile olduğunu belirten Yanık, tüm yönetimle birlikte var güçleriyle hak ve menfaatleri sonuna kadar savunacaklarını dile getirdi. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet