Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'un Milli Gururu Balkan Şampiyonu Oldu

İSKENDERUNLU MİLLİ SPORCUMUZ AYŞE DEMİRSAVCI BALKAN ŞAMPİYONU

İskenderun'un Milli Gururu Balkan Şampiyonu Oldu

Spor   A+a-

 
İskenderun Belediyesi Öz Şampiyonlar Spor Kulübü Türk Sporuna başarılı nesiller yetiştirmeye devam ediyor.
İskenderun Belediyesi Öz Şampiyonlar kulübü sporcusu Ayşe Demirsavcı, Türk Milli takımı forması altında Erdirne'de yapılan şampiyonada Balkan Şampiyonu olması bölgemizde sevinçle karşılandı..
Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Romanya ve Sırbistan katılımı ile Balkan Taekwondo birliği tarafından düzenlenen 19. Balkan şampiyonası 10 / 12 kasım 2017 tarihleri arasında Edirne Trakya üniversitesi 75. Yıl spor salonunda yapılmaktadır. İskenderun Belediyesi ve Öz şampiyonlar Taekwondo spor kulübü lisanslı sporcusu olan Ayşe Demirsavcı Türkiye milli takım adına yarışarak Balkan şampiyonu olup Altın madalya kazanmıştır. 12 yıldır aralıksız Milli Takım Antrenörü Siyah kuşak 7. Dan olan Mehmet Korhan nezaretinde Tarkeondo sporunu yapan Demirsavcı bölge guruplar ve Türkiye şampiyonlukların yanında Balkan şampiyonu da olarak başarısına bir yenisini eklemiştir. Antrenörü Korhan yaptığı açıklamada İskenderunumuzdan önce milli takıma ardından milli takım forması altında Balkan şampiyonu çıkarmanın gururunu yaşamaktayım ancak bu başarı ne ilk nede son olacaktır. İnşallah nice Ayşeler çıkacaklardır.
İskenderun Belediyesi Spor Koordinatörü Levent Erköse, Balkan Şampiyonu olan Milli Takımımızın sporcusu Ayşe Demirsavcı'yı elde etteiği başarıdan dolayı kutlarken, emeği geçen Milli takım antrenörü Mehmet Korhan'a teşekkür etti.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş