Skip Navigation Links

Arsuz Ata’sını Andı..

Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 79. Yıldönümü törenlerinde Arsuzlular'ın verdiği mesaj netti: 'Cumhuriyetin ve devrimlerinin yılmaz bekçileriyiz

Arsuz  Ata’sını Andı..

Arsuz   A+a-

 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 79. Yıldönümü törenlerinde Arsuzlular'ın verdiği mesaj netti: "Cumhuriyetin ve devrimlerinin yılmaz bekçileriyiz…”
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 79. Yıldönümünde Arsuz’da da büyük bir şükran, minnet ve saygıyla anıldı. Törenlere, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Askeri Erkan, Kamu Kurum ve Kuruluşların İlçe Müdürlüleri, Siyasi Parti Teşkilatlarının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Şehit Aileleri ve Gaziler, Okul Müdür ve Öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ata’nın aramızdan ayrılış saati olan 09.05’te siren sesleri eşliğinde iki dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve bayrakların yarıya çekilmesinin ardından Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Garnizon Komutanı Cengiz Çoban ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha Ata’nın huzuruna çelenk sundu. Çelenk sunumunun akabinde törenler Naci Uyar Anadolu Lisesi'nde devam etti.
Duygulandıran Anma Töreni
Naci Uyar Anadolu Lisesi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Hülya Peköz yaptı.  Konuşmaların ardından Naci Uyar Anadolu Lisesi öğrencilerinin başarıyla sergilediği "Atatürk’ün Hayatı ve Savaşları” adlı sunumun ardından sahnelenen oratoryo katılımcılara duygu dolu anlar yaşatırken, öğrenciler "Cumhuriyetin ve devrimlerinin yılmaz bekçileriyiz" mesajı verdi. Öğrencilerin duygulandıran anma töreni, müzik öğretmenleri eşliğinde okul korosunun Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirmesiyle son buldu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet