Skip Navigation Links

Samandağlı Çocuklar Atatürk Sevgisiyle Büyüyor

Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi 10 Kasım’da Atatürk’ü anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla etkinlik gerçekleştirecek.

Samandağlı Çocuklar Atatürk Sevgisiyle Büyüyor

Yerel   A+a-

 Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde Sutaşı mahallesinde kurulan Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi 10 Kasım’da Atatürk’ü  anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla  etkinlik  gerçekleştirecek.   Atatürk ve Cumhuriyet sevgisinin ön plan çıkarıldığı etkinlikte  çocuklar  hüzünlü ezgilere eşlik edecek. 
 Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevinde minikler 10 Kasım  Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla anma etkinliğine heyecanla hazırlandı. Anma etkinliğiyle İlgili bilgi veren Öğretmen Ezgi Nehir:”Bir Masal kahramanın destanıydı bize anlatılan ve biz de hep aynı cümlelerle ezber ettik. Hepimiz önce resimlerde tanıdık onu.Adına yazılmış şiirler ,şarkılar öğrendik sonra .Çocuklara da Atatürk sevgisini bu şekilde elimizden geldiği kadar aşılamaya çalıştık.Samandağ Belediye kreşimizde çocuklar Atatürk sevgisi ile büyüyor.”ifadelerine yer verdi.Minik Eller,minik kalpler sınıfları minicik yürekleriyle Atatürk’ün yıldönümünü küçük bir etkinlikle anacaklar. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet