Skip Navigation Links

Arsuz Karaağaç Spor, Kayseri'ye Galibiyete Gidiyor

Başkan İnan; 'Takım Olarak Bu Maça Hazırız'

Arsuz Karaağaç Spor, Kayseri'ye Galibiyete Gidiyor

Gündem   A+a-

 
Başkan İnan; "Takım Olarak Bu Maça Hazırız"
 
Geçtiğimiz hafta sonunu (BAY) takım olarak geçiren Bölgesel Amatör Ligi 5. Grup Temsilcimiz Arsuz Karaağaç Spor'un Kulüp Başkanı Nevzat İnan, bu arayı futbolcularının iyi değerlendirdiğini söylerken, "Pazar günün Kayseri temsilcilerinden Talasgücü Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Takım olarak bu maça hazırız ve mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız" dedi.
 
Takımın son durumu hakkında bilgi veren Arsuz Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, "Takımda hafif sakatlığı bulunan Ali Yıldırım, Henry Chindo ve Sercan Avcı sakatlıkları düzeldi. Şuanda oynayacak durumdalar ama bu hafta sonu oynayacağımız grubumuzun güçlü ekiplerinden Kayseri Talasgücü Belediyespor maçında forma giyip giyemeyecekleri Teknik Direktörümüz Halis Özipek'in inisiyatifindedir. Hocamızın görev vermesi durumda takımdaki yerlerini alabileceklerdir.
 
Geçtiğimiz hafta bay takımdık ve lig maçımız yoktu. Bu haftayı teknik heyet ve futbolcularım boş geçirmediler. Hocamız nezdinde futbolcularımız Kayseri Talasgücü Belediyespor için en iyi şekilde hazırlandılar. 12 Kasım Pazar günü Kayseri'ye galibiyete gidiyoruz. Yönetim olarak da gerek teknik heyeti gerekse futbolcularımızı yalnız bırakmayarak, Kayseri'deki bu önemli maçta bize destek olmak için orada olacağız" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet