Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Çalışmaları Yerinde İnceledi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Namık Kemal Caddesi’nde yapılan kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Seyfi Dingil Çalışmaları Yerinde İnceledi

Gündem   A+a-

 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Namık Kemal Caddesi’nde yapılan kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Seyfi Dingil çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.
 
  Esnaf ile birlikte Namık Kemal Caddesi üzerinde belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Seyfi Dingil, gerek yol, gerek kaldırımlar, gerekse alt yapıdaki düzeltmeler yapıldıktan sonra, şehrin modern ve çağdaş anlamda vatandaşların daha kolay yararlanabileceği bir hizmet anlayışı içerisinde hizmete sunulacağını belirtti.
 
  Çalışmalar ile ilgili ekiplerden bilgiler alan Başkan Seyfi Dingil, cadde üzerinde bulunan esnafla da sohbet ederek istişarelerde bulunurken, ekiplere de çalışmaların vatandaşı ve esnafı rahatsız etmeyecek şekilde, titizlikle sürdürülmesi talimatını verdi.
Diğer caddelerde de ekiplerin çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, tüm çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kentin bambaşka bir çehreye kavuşacağını söyledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş