Skip Navigation Links

İsdemir’de Huzur ve Mutluluğun Mimarı Çelik-İş Sendikası

İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ile Genel Mali Sekreter Bayram Altun’u ziyaret

İsdemir’de Huzur ve Mutluluğun Mimarı Çelik-İş Sendikası

Gündem   A+a-

 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri, Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ile Genel Mali Sekreter Bayram Altun’u ziyaret etti.
 
Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve Genel Mali Sekreter Bayram Altun tarafından sıcak ve samimi bir atmosferde karşılanan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular ve İsdemir’de ara bulucu süreci devam eden TİS ile ilgili bilgiler aldılar.
 
Sıcak ve samimi karşılamadan dolayı teşekkür eden İGC Başkanı Veysel Cıncık, kent genelinde olumlu hava estiren Çelik İş Sendikası’nın yeniden yetki alması ve TİS sürecinin hayırlara vesile olmasını diledi.
 
Kent barışı ve huzuru açısından da çok önemli olan İsdemir’deki yetki sürecinin Çelik-İş Sendikası lehine sonuçlanmasının önemine dikkat çeken Başkan Cıncık, İsdemir çalışanları, aileleri ve bölge halkının bütünüyle kucaklandığı bir huzur ve barış ortamına katkı sunan tüm Çelik İş yetkililerine Genel Başkan Yunus Değirmerci’nin şahsında teşekkür etti.
 
İsdemir’de Ortak Hassasiyetler Gözetildi..
 
Ziyaretten dolayı mutluluğunu ifade eden Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, İGC Başkanı Veysel Cıncık’ın şahsında tüm basın mensuplarına katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
İsdemir’de yetki alınmasının ardından TİS görüşmelerinde arabulucu aşamasının sonucunun tüm emek camiası adına hayırlı olacağına olan inancını ifade eden Çelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci de, İsdemir yönetiminin hassasiyetleri, işçilerin beklentileri ve sendikanın ilkelerinin harmanlandığı çok güzel bir sözleşme imkanı bulacaklarını belirterek, İsdemir’de ortak mutluluk için çaba harcadıklarını söyledi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet