Skip Navigation Links

Medar-ı İftiharımız

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Hatay’ın kalkınmasına ivme kazandırıyor

Medar-ı İftiharımız

Gündem   A+a-

 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri, yoğun ziyaret turlarında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ı ziyaret etti.
 
Hatay’a yapılan ve yakın gelecekte hayata geçirilecek projelere ilişkin bilgiler alan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri,  Hatay’ın çok kültürlü Dünya’ya örnek gösterilen huzur ve barış ortamına sunulacak her katkı, yapılacak her projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.
 
İGC Başkanı Veysel Cıncık, Hatay’da birçok ilçede hayata geçirilen Kültür Han projesinin ilçelerin marka değerini yükselttiğine dikkat çekerek, bu projelerin hayata geçirilmesini sağlayan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’a teşekkür etti.
 
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman da, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık’ın şahsında tüm Hatay basınına destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak Hatay’a değer katacak projelerle yollarına devam edeceklerinin müjdesini verdi.
 
Yayman, Hatay’ın hak ettiği yere gelmesi için yoğun çaba içinde olduklarını ifade ederek, projeler ve yatırımlarla Hatay’ı ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan geliştirmek gayretlerine dikkat çekti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet