Skip Navigation Links

Hatay'ın Melekleri Göğsümüzü Kabartmaya Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Eurocup 4. hafta mücadelesinden de zaferle ayrıldı.

Hatay'ın Melekleri Göğsümüzü Kabartmaya Devam Ediyor

Spor   A+a-

 Lige ve Avrupa’ya hızlı bir giriş yapan ve her iki kulvarda da oynadığı tüm müsabakaları kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Eurocup 4. hafta mücadelesinden de zaferle ayrıldı.
1 Kasım Çarşamba günü Slovakya’nın Piestanske Cajky takımına konuk olan Hatay’ın melekleri, sahadan 57-63 galip ayrılarak 4’te 4 yaptı ve namağlup liderliğini sürdürdü.
Karşılaşmaya Paris, Abdelkader, Snytsina, Mitchell ve Merve ilk beşiyle başlayan konuk ekip Hatay temsilcisi, ilk çeyreği 22-17 geride tamamladı. Temsilcimiz ikinci çeyrekte de istediği oyunu sahaya yansıtamayınca soyunma odasına 7 sayılık farkla geride girdi: 37-30

PIESTANSKE CAJKY:57-63: HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 

Karşılaşmanın ikinci yarısında bambaşka bir Hatay vardı. Savunmadaki sertliğini arttıran mavi-beyazlılar, pota altından Paris ile bulduğu sayılarla farkı kapatarak öne geçti ve üçüncü çeyreği 45-48 önde tamamladı. Mücadelenin son çeyreğinde skoru koruyan ve rakibinin öne geçmesine izin vermeyen Hatay Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 57-63 galip ayrıldı.
Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı pivotu Courtney Paris, mücadeleyi 23 sayı 19 ribaunt ile tamamlayarak galibiyette önemli rol oynadı. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet