Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'un Sıcak Havası Ankara'yı Isıttı

Turistik mekânları ve damak ama hepsinden önemlisi sıcakkanlı insanıyla Arsuz'un sıcak havası Başkenti ısıttı.

Arsuz'un Sıcak Havası Ankara'yı Isıttı

Arsuz   A+a-

 Doğası, denizi, kumsalı, doğası, tarihi zenginlikleri, turistik mekânları ve damak ama hepsinden önemlisi sıcakkanlı insanıyla Arsuz'un sıcak havası Başkenti ısıttı.
 
 
Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yıl 6'ıncısı düzenlenen Başkentte Hatay Günleri etkinliğine iyi bir hazırlıkla katılan Arsuz Belediyesi, etkinlik için yaptırdığı özel tasarımlı standıyla göz doldurdu. 
 
Arsuz’un, kültür ve tarihi mekanlarının yanı sıra tarihi ve turistik mekanlarının görselleri ve üç boyutlu objeleriyle süslendiği stantta, üzerinde Arsuz’un fotoğraflarının bulunduğu tanıtıcı broşür, kalem ve CD’lerde yoğun talep gördü.
 
Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Birlik Vakfı tarafından düzenlenen ve Hatay Güçbirliği tarafından da desteklenen etkinlikte, Hatay’ın en gözde turistik ilçesi Arsuz’un tarihi, turizmi ve kültürel değerlerinin en iyi şekilde tanıtılması ve turist potansiyelinin arttırılması amacıyla hedeflenen stantta, başkentli misafirleri Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha karşıladı.
 
1 Kasım Çarşamba günü başlayan ve 5 Kasım Pazar gününe kadar sürecek olan ‘Başkent’te Hatay Günleri’ etkinliğine katılan Ankaralılar, Arsuz'un masmavi denizi, sıcak kumsalı, şehri ikiye ayıran çayı temsil edene balıkçı teknesi ve ağları gibi birçok ürünle ziyaretçilerinin karşısına çıkan Arsuz standında kendilerini Arsuz’un eşsiz güzellikleri arasında hissederek, büyülü bir dünyayı keşfediyor.
 
Başkentlilerin Arsuz’u her yönüyle daha yakından tanıma fırsatı buldukları, başkentte yaşayan Hataylılar’ın ise özlem giderdiği etkinlikte ziyaretçiler Arsuz’un doğa resimlerinden oldukça etkilenirken stanttın diğer ilçe stantlarına kıyasla daha fazla dikkat çekiyor. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar