Skip Navigation Links

Taraftar Destek Olmaya Devam Etsin!

Kulüp Başkanı İnan; '3 Puanı Arsuz ve Karaağaçlılık Ruhu Taşıyan Herkese Armağan Ediyorum'

Taraftar Destek Olmaya Devam Etsin!

Gündem   A+a-

 
Kulüp Başkanı İnan; "3 Puanı Arsuz ve Karaağaçlılık Ruhu Taşıyan Herkese Armağan Ediyorum"

2005 Azatlıspor karşısında alınan 3 puanı değerlendiren Arsuz Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, alınan galibiyetin kendilerini sevdirdiğini söylerken, bu galibiyeti kalbinde ve gönlünde Arsuz ve Karaağaçlılık ruhu taşıyan herkese armağan etti.

Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta mücadele eden Turuncu-Beyazlı ekibimiz Arsuz Karaağaç Spor, geçtiğimiz hafta sonu evine konuk ettiği 2005 Azatlıspor'u 1-0 yenerek, ligdeki puanını 8'e bir maç fazlasıyla da ligde 8. sıraya yerleşti. Azatlıspor maçını değerlendiren Arsuz Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nezat İnan, "Ligin alt sıralarında bulunan takımlarla maç yapmak her zaman için risk taşır. Ayrıca rakibimiz Azatlıspor, transfer döneminin bitimine günler kala 6 futbolcu transferi gerçekleştirdi. Bunları da bizim maçta oynattı. Buna rağmen karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldığımız için mutluyuz. Bizi her hafta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti kalbinde ve gönlünde Arsuz ve Karaağaçlılık ruhu taşıyan herkese armağan ediyorum. Taraftarlarımız bize destek olmaya devam etsin.

Bu maçı daha farklı bir galibiyet ile tamamlayabilirdik. Fakat futbolcularımız strese girdi. Karşılaşmanın her iki yarısında da inanılmaz pozisyonlar kaşırdık. Olmayınca olmuyor işte. Alınan 3 puan bizim için çok önemliydi bunu aldığımız içinde çok mutluyuz. Bu hafta bay takımız. Takımdaki eksiklikleri teknik heyetimizin gidereceğine inanıyoruz. Takımda halen tek eksiğimiz gol İnşallah onu da gidereceğiz" dedi. 

Teknik Direktör Halis Özipek ise, bizim takım için kolay gibi görünen maçlar aslında zordur olduğunun altını çizerek, " Zor olan maçlarda kolay olmaz. Biz yeni takımız 3 puan aldığımız için takım olarak seviniyoruz. Bu galibiyetten ötürü bütün takım oyuncularımı kutluyorum. Oynadığımız karşılaşmalardan çıkarmamız gereken dersler varsa onları çıkarıyoruz. Ama oynan maçı unutup artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bu hafta bay takım olduğumuz için maçımız yok ama bir sonraki hafta oynayacağımız Talasgücü Belediyespor maçına şimdiden odaklandık. Hazırlıklarımızı ona göre yapıp, sahadan iyi bir futbolun yanında 3 puan ile ayrılmak istiyoruz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet