Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cumhuriyet Çocuklarına Yakışan Balo..

Alkışlar İskenderun Şehir Kulübü’ne ..

Cumhuriyet Çocuklarına Yakışan Balo..Web
TV

Magazin   A+a-

 İskenderun Şehir Kulübü, muhteşem bir Cumhuriyet Bayramı  balosuyla büyük beğeni topladı. Bölgenin saygın isimlerini bir araya getirerek, etkinliklerden elde edilen gelirlerle sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren Şehir Kulübü, Anemon Otel’de  üyeleri ve misafirlerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı balosunda bir araya getirdi. 
Kurulduğu günden bu yana köy okullarında okuyan ekonomik durumu kötü ailelerin çocuklarına giyim ve kırtasiye yardımları başta olmak üzere bir çok sosyal sorumluluk projesi geliştiren İskenderun Şehir Kulübü, Cumhuriyet ve Atatürk aşığı üyelerini bir araya getirdiği baloda Buziki Orhan ekibi sahne aldı. 
İskenderun Şehir Kulübü’nün geleneksel Cumhuriyet Bayramı’nda yaptığı konuşmayla her yıl olduğu gibi Cumhuriyet sevdalılarının duygularına tercüman olan Başkan Semir Yıldız, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.  
Cumhuriyet Balosu’nda ayrıca, tam bir Cumhuriyet çocuğu olduğunu her zaman gösteren İşadamı İrfan Rende, kendisine yapılan doğum günü sürpriziyle de mutlu oldu. 29 Ekim doğumlu olan İrfan Rende, cumhuriyet çocuğu olmaktan ve Cumhuriyet’in ilan edildiği tarihte dünyaya gelmiş olmaktan gurur duyduğunu söyledi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cumhuriyet Çocuklarına Yakışan Balo.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş