Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay'ın Melekleri Hem Avrupa’da Hemde Türkiye’de Lider!

HBB Kadın Basketbol Takımı bilyoner.com kadın basketbol liginin dördüncü haftasında kendi sahasında Samsun Canik Belediyespor’u ağırladı.

Hatay'ın Melekleri Hem Avrupa’da Hemde Türkiye’de Lider!Web
TV

Spor   A+a-

 Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma öncesi sporcular “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun” pankartıyla çıkarak taraftarları selamladılar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurlarında bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal marşı okundu ve maç başladı.
ÖNCE MAÇI UZATTI SONRA GALİBİYETİ ŞEHRİMİZE ARMAĞAN ETTİ
Ligde ve Avrupa’da başarıdan başarıya koşarak şehrimizi gururlandıran Hatay’ın Melekleri seyir zevki yüksek temponun bir an olsun düşmediği maçta heyecanlı dakikalar yaşattı. Maçın son saniyelerinde beraberliği yakalayan HBB Kadın Basketbol Takımı skoru 76-76 ‘ya getirerek maçı uzattı. Biz bitti demeden bu maç bitmez diyen Hatay’ın Melekleri uzatma dakikalarında taraftarların desteğini de arkasına alarak yenilmezlik ünvanını koruyarak rakibini 90-82 yenmesini bildi. Avrupa’da 3’te 3 Türkiye’de 4’te 4 yapan Hatay’ın Melekleri şehrimizi hakkıyla temsil etmeye devam ediyor.
ANTRENÖR CHATZİDAKİ TARAFTARLARIMZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Maç sonunda basın toplantısında konuşan HBB Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Katerina Chatzidaki , seyirciler için seyir zevki yüksek bizim için zor bir maç oldu. Avrupa maçlarımız ve Türkiye ligi maçlarımızdan dolayı çık sık seyahat ediyoruz. Uzun bir yolculuktan sonra şehrimizde tek bir antrenman yaparak sahaya çıkabildik. Maçın başlarında biraz geriden gelsekte taraftarlarımızın ve takımımızın enerjisi takım olma bilincinden dolayı maçı almasını bildik ifadelerini kullandı.
 
 
Hatay'ın Melekleri Hem Avrupa’da Hemde Türkiye’de Lider! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar