Skip Navigation Links

Başkan Savaş Romanya Şampiyonlarını Tebrik Etti

Aba Güreşleri Şampiyonasında 1’inciliği göğüsleyen HBB Aba Güreşi Takımı HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Savaş Romanya Şampiyonlarını Tebrik Etti

Spor   A+a-

 3-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Romanya'nın, Köstence şehrinde düzenlenen Birinci Romanya Kültür ve Spor Kurultayı Aba Güreşleri Şampiyonasında 1’inciliği göğüsleyen HBB Aba Güreşi Takımı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti. 
Türkiye’nin yanı sıra Romanya, Bulgaristan ve Moldova’dan da birçok sporcunun katıldığı uluslararası şampiyonadan takımlar kategorisinde birincilikle dönen HBB Aba Güreşi takımı, aynı zamanda Dünya Aba güreşi ve Geleneksel Sporlar Federasyonu Başkanlığı görevini yürüten Başkan Savaş’a şampiyonluk kupasını takdim etti.

“HATAY’I ULUSLARARASI PLATFORMDA BAŞARIYLA TEMSİL ETTİĞİNİZ İÇİN SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM”

Başkan Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Hatay halkı olarak bizlere çok büyük bir gurur yaşattınız.  5 bin yıllık ata sporunun gelecek nesillere aktarılması konusunda büyük çaba harcayarak her yıl düzenlediğimiz ulusal ve uluslararası şampiyonaları sporseverlerle buluşturmanın onurunu ile mutluluğunu yaşıyoruz. 8 yıl önce kurduğumuz bu hayal her sene ev sahipliğini yaptığımız Uluslararası Aba Güreşi Şampiyonası ile gerçek oluyor. Sizlerin bu başarısı bizim hayallerimizin ve yaptıklarımızın doğru yönde olduğunun bir kanıtı. Hatay’ı uluslararası platformda başarıyla temsil ettiğiniz için sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

HEDEF, 4’ÜNCÜ ALMANYA VE 2’İNCİ AVRUPA ULUSLARARASI ABA GÜREŞİ TURNUVASI’NDAN BAŞARIYLA DÖNMEK

Sporcular, Başkan Savaş’a spora ve sporcuya verdiği desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, hedeflerinin 18- 19 Kasım 2017 tarihleri arasında Almanya’nın Stuttgart şehrinde birçok ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek olan ‘4’üncü Almanya ve 2’inci Avrupa Uluslararası Aba Güreşi Turnuvası’ndan başarıyla dönmek olduğunun altını çizdi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet