Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay’ın Melekleri “Eurocup’ta Destan Yazıyor

Hatay'ın Melekleri hem Avrupa'da hemde Türkiye'de yoluna kayıpsız devam ediyor.

Hatay’ın Melekleri “Eurocup’ta Destan Yazıyor

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Hatay Büyük Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın destekleriyle hem Avrupa’da hem de Türkiye’de kazandığı zaferlerle hemşehrilerimizi ve Türkiye’yi gururlandırmaya devam ediyor.

HBB KADIN BASKETBOL TAKIMI EUROCUP’TA DESTAN YAZIYOR

HBB Kadın Basketbol Takımı son yıllarda Türkiye’nin en kaliteli takımları arasında yer alarak başarı hanesine her geçen gün yenilerini yazdırıyor. EuroCup Women D grubunda mücadele eden Hatay’ın Melekleri üçte üç yaparak grubunda zirvedeki yerini koruyor. Polonya’nın  Energa Torun takımıyla deplasmanda karşılaşan HBB Kadın Basketbol takımını rakibini 53-71 mağlup etti. Yurtdışında yaşayan taraftarların desteğini de yanına alarak rakibine ezici bir üstünlük sağlayan Hatay’ın Melekleri’nde Hind Ben Abdelkader  21 sayıyla en skorer oyuncumuz olurken Leilani Mitchell 17sayı, 6 asist 3 top çalma, Courtney Paris 8 sayı, 15 ribaund, Viktoria Mircheva 9 sayı, Katsiaryna Syntsina 7 sayı ile tamamladı.

GURURUMUZ MELEKLER BU HAFTA SAMSUN CANİK BELEDİYESPOR’U KONUK EDECEK

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde de yoluna kayıpsız devam eden Hatay’ın Melekleri 29 Ekim Pazar günü saat 16.30’da Antakya Kapalı Spor Salonu’nda dördüncü hafta maçları kapsamında evinde Samsun Canik Belediye takımını konuk edecek.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar