Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE, Yükseköğretim Günleri Fuarına Katıldı

Lise öğrencileri, veliler ve rehber öğretmenler, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) standına büyük ilgi gösterdi.

İSTE, Yükseköğretim Günleri Fuarına Katıldı

Eğitim   A+a-

 Hatay'da faaliyet gösteren lise ve dengi eğitim kurumlardan yoğun katılımın olduğu yükseköğretim fuarında; lise öğrencileri, veliler ve rehber öğretmenler, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) standına büyük ilgi gösterdi.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet MADEN ile Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN da İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) standını ziyaret ederek, lise öğrencilerinin İSTE’ye olan ilgisi hakkında İSTE Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Selva BAL’dan bilgi aldı.
 
Üniversite adaylarının, İSTE’nin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği, Mimarlık, Konservatuar, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Sivil Havacılık bölümleri ve yüksekokullarına yönelik yoğun ilgileri, İskenderun Teknik Üniversitesi ekibini oldukça memnun etti. Lise öğrencilerinin soruları İSTE'nin öğretim elemanı ve öğrencileri tarafından doğrudan birebir cevaplandı. İlgi duyan adayların ve rehber öğretmenlerin yıl içerisinde İSTE kampüsüne ziyaret yapmalarının, daha kapsamlı ve yerinde bilgi edinmelerinin sağlanacağını söyleyen ve bu fuarın lise öğrencilerinin İSTE’yi erken evrede tanımasında büyük önemi olduğunu belirten Selva BAL fuar yetkililerine ve organize komitesine teşekkür etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar