Skip Navigation Links

'Taraftar Desteğini Yanımızda Görmek İstiyoruz'

Ligin yeni ekiplerinden Arsuz Karaağaçspor, 29 Ekim Pazar günü saat 14.00'de kendi evinde Niğde Azatlıspor'u konuk ediyor

'Taraftar Desteğini Yanımızda Görmek İstiyoruz'

Gündem   A+a-

 
Ligin yeni ekiplerinden Arsuz Karaağaçspor, 29 Ekim Pazar günü saat 14.00'de kendi evinde Niğde Azatlıspor'u konuk ediyor. Zorlu karşılaşma öncesi taraftarına çağrıda bulunan Arsuz Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, ligde hedeflerini büyütmek için tüm halkı yanlarında görmek istediğini belirtti.
 
Ligin alt sıralarında olmasına karşın hafife alınmaması gereken Niğde Azatlıspor'u bu hafta sonu Karaağaçspor Kompleksinde ağırlayacak olan Arsuz Karaağaçspor futbol takımı, çalışmalarını aralıksız bir şekilde Teknik Direktör Halis Özipek, nezaretinde sürdürüyor. Zorlu karşılaşma öncesi takıma gönül veren taraftarına çağrıda bulunan Arsuz Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, "Evimize konuk edeceğimiz Niğde Azatlıspor müsabaka öncesinde tüm taraftarlarımızın gücünü yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bu nedenle Pazar günü saat 14.00'de taraflarımızı sahadaki yerlerini almalarını istiyoruz. Çıktığımız bu zorlu yolda ve zorlu lige hedefimizi büyütmek için tüm halkımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi. Hedeflerinin Türk futboluna sporcu kazandırmak olduğunun da altını çizen Arsuz Başkan İnan, "Biz Arsuz Karaağaçspor yönetimi olarak geleceğin Selçuk İnan'larını İsmail Köybaşı'larını, Ferit Cömert, Birkan Öksüzler gibi ve daha nice yetenekleri Türk futboluna kazandıracağımıza gönülden inanıyoruz" diye konuştular.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet