Skip Navigation Links

Başkan Culha Eğitim Gönüllülerini Ağırladı

Yapılabilecek hizmetlerde istişare ve gönül birliğiyle hareket eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İGEV Yönetim Kurulunu makamında ağırladı.

Başkan Culha Eğitim Gönüllülerini Ağırladı

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi Başkanı Nazım Culha'nın da kurucu üyesi olduğu İskenderun Güney Eğitim Vakfı'nın (İGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Uyar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fevzi Sevinçli ve Metin Satıcı, Başkan Nazım Culha'yı makamında ziyaret etti.
 
İGEV'in dostane ziyareti üzerine İGEV Başkanı Şefik Uyar'a memnuniyetini dile getiren Başkan Nazım Culha, Türkiye’nin aydınlık geleceği için Atatürkçü, Laik, Cumhuriyetçi bir nesile ihtiyaç olduğunu ifade ederek vakfın bu ihtiyaca yönelik eğitime sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Eğitime katkı sunmanın kutsal bir görev olduğunu belirten Başkan Culha, İGEV'in daha çok öğrenciye burs vermek için gösterdiği özveriyi ve çabayı yakinen bildiğini ve desteklediğini söyledi. Aydın bir nesil ve aydın bir gelecek için bu çalışmalara katkı sunma gönüllüsü olduklarını vurgulayan Başkan Nazım Culha yerel yönetimde oldukları süre zarfı içerisinde bu amaç ışığında çalışan bütün vakıf ve derneklerin her zaman yanında olacağız ifadelerini kullandı.
 
Yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgi de bilgiler veren Başkan Culha, yapılabilecek hizmetlerde istişare ve gönül birliğiyle hareket ettiklerini vurgulayarak İGEV Başkanı Şefik Uyar ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden ve eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 
 
Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, çağdaş, laik, Atatürkçü aydın bir gençlik yetişmesine yönelik faaliyetlere her geçen gün bir yenisini ekleyerek yola devam ettiklerini ifade eden İGEV Başkanı Uyar, İGEV'in çok daha büyük projelerle aydınlık yarınların teminatı olan gençlerin eğitimine ışık olmaya devam edeceğini söyledi. Gerçekleştirilen ziyaret sonunda İGEV Başkanı Uyar, eğitim konusundaki hassasiyetine ve vakfın çalışmalarına sağladığı katkılardan dolayı Başkan Nazım Culha'ya teşekkürlerini sundu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet