Skip Navigation Links

Başsavcıdan Başkan Culha'ya Ziyaret

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan'ı konuk etti.

Başsavcıdan Başkan Culha'ya Ziyaret

Arsuz   A+a-

 Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Başsavcı Kapağan, Başkan Nazım Culha’yı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
 
Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan'ı makamında büyük bir sevgi ile karşılayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, gerçekleştirilen ziyarete yönelik Savcı Kapağan'a memnuniyetini dile getirdi. İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Nazım Culha, hoşgörü, huzur, kardeşlik ve barış şehri Hatay'ın minyatürü olan Arsuz'un güvenlik ve asayiş yönünden de sakin ve huzurlu bir yapıya sahip olduğunu ifade etti. İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerine vurgu yaparak yaşanabilir bir şehir olduğunu belirten Başkan Culha, ilçeyi hem Hatay ilinde hem de Türkiye genelinde model bir kent haline getireceklerini söyledi.
  
Arsuz Belediyesi olarak üzerlerine düşen her vazifede, istişare içerisinde bulunmaya hazır olduklarını belirten Başkan Culha'ya Başsavcı Kapağan da teşekkürlerini ileterek kendisine ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet