Skip Navigation Links

Payas Spor Osmaniye Spor Maçına Hazırlanıyor

Basın Sözcüsü Bekir Tufan, 'Galibiyet serisini yakalamayı arzuluyoruz'..

Payas Spor Osmaniye Spor Maçına Hazırlanıyor

Gündem   A+a-

 
Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor, pazar günü saat 14.30 da Payas ilçe stadında oynayacağı Osmaniye Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Bölükbaşı nezaretinde sürdürüyor. Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

"TEK ARZUMUZ SAHADAN GALİBİYETLE AYRILMAK"

Payas Spor Başkan yardımcısı ve Basın Sözcücü Bekir Tufan, hafta sonunda yapılacak olan Osmaniye Spor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. "Deplasmanda yapılan Kocaeli Spor karşısında rakibimize oranla güzel futbol sergilememize rağmen gol yollarında başarılı olamayınca kentimize 1 puan ile dönmek zorunda kaldık. Kocaeli Spor maçını unutup hafta sonunda oynayacağımız Osmaniye Spor maçına odaklanmamız gerekir. Hafta içerisini iyi değerlendirip, rakibimiz karşısında güzel futbol sergileyerek önce 3 puanı ardından da galibiyet serisini yakalamayı arzuluyoruz" dedi.

TEKNİK DİREKTÖR BÖLÜKBAŞI GENÇLERE ÖNEM VERİYOR

Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, Payas Spor'un alt yapısında yetişen genç yeteneklerden 18 yaşlarındaki Mukadder Yaldız ile Yasin Ufuk Demirel'i alt yapı Teknik Direktörü Mahsun Eren'in verdiği rapor doğrultusunda (A) takım ile beraber antrenmanlara davet etti. Geleceğin teminatı olan Mukadder Yaldız ile Yasin Ufuk Demirel, Teknik Direktör Murat Bölükbaşı'nın gözüne girebilmek için var güçleriyle çalışmalarını sürdürüyorlar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet