Skip Navigation Links

Altınözü'nde Eski Yağmursuyu Hatları Yenileniyor

HATSU, yağmursuyu tahliyesinde sorun oluşturan deforme olmuş ve yetersiz kalan hatlarda yenileme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Altınözü'nde Eski Yağmursuyu Hatları YenileniyorWeb
TV

Yerel   A+a-

 Yağmur yağışları sırasında biriken suların kolay deşarj edilmesi ve altyapı probleminin çözülmesi amacıyla yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarının sürdüğünü hatırlatan Genel Müdürlük, Altınözü ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’ne yağmursuyu tahliye hattı döşenerek biriken daha hızlı deşarj edileceğini kaydetti. 
 
Hatay genelinde var olan altyapı problemlerini tespit etme ve çözüme kavuşturma adına tarama çalışmalarının sürdüğüne dikkat çeken İdare, yağmursuyu hattı çalışmaları sayesinde yol tahribatlarının da önüne geçildiğini ve ulaşımda sorun teşkil eden etkenlerin çözüldüğünü kaydetti.
 
Yağmursuyu çalışmalarının yanı sıra içmesuyu, kanalizasyon ve arıtma tesisi projelerinde önemli mesafe kat ettiklerine dikkat çeken İdare, yürütülen çalışma kapsamında 150 yağmursuyu hattı döşendiğini bildirerek, çalışmada 1 paletli ekskavatör, 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını açıkladı.
Altınözü'nde Eski Yağmursuyu Hatları Yenileniyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet