Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol’da 38 Mesken İçme Suyuna Kavuştu

HATSU, yeni yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmaların Hatay genelinde devam ettiğini duyurdu.

Dörtyol’da 38 Mesken İçme Suyuna KavuştuWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yeni yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını karşılamak ve eski içmesuyu hatlarını yenilemek amacıyla çalışmaların Hatay genelinde devam ettiğini duyurdu.

Hatay’ın altyapısını yeniden inşa etmek amacıyla içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında başlattığı revizyon çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, vatandaşların talep ve şikayetlerine anında hizmetle karşılık vermek amacıyla kent genelinde hazırladığı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Dörtyol ilçesine bağlı Yeniyurt Mahallesi Atatürk Çiftliği yolu üzerinde bulunan yeni yerleşim alanlarının içmesuyu altyapısını tamamlamak amacıyla hummalı bir çalışma gerçekleştiren HATSU ekipleri, 100’lük pvc borular ile ana içmesuyu hattından mahalleye 1400 metre yeni içmesuyu hattı döşeme çalışması ile 38 meskenin içmesuyuna kavuşmasını sağlayacak.
 
Dörtyol’da 38 Mesken İçme Suyuna Kavuştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş