Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediye Meclisi Toplandı

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, başkanlığın

İskenderun Belediye Meclisi Toplandı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, başkanlığında toplandı.
 
Meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye olarak halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek,”Bu vesile ile mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen ve bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan muhtarımıza emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunarım. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür. Bizlerde vatandaşlarımızdan, sivil toplum kuruluşlarımızdan, muhtarlarımızdan gelen öneri ve görüşleri önemsiyoruz. Hepimizin amacı İskenderun hizmet” dedi.
 
Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
 
 
 
Gündemde bulunan ;                                                             
 
 
1-   Belediyemizin 2018 Mali Yılı Performans Programının görüşülmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.
 
2-   Belediyemizin 2018 yılı bütçe tasarısının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.
 
3-   Belediyemizin 2018 yılı Vergi, Resim, Harçlar ve Ücretler tarifesinin görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.
 
4-   Zabıta personellerine 2018 yılı için ek çalışma ücretlerine sınır getirilmesi halinde ek çalışma ücretinin nüfus sayısına göre en üst sınırdan ödenmesi ile ilgili Zabıta Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.
5-   Çay Mahallesi 1. Mıntıka 1195 ada 2678/2, 2678/3 nolu parsellerin orada yaşayan gecekondu sakinlerine tahsisi ile ilgili yazılı önerge hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ve İmar Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar