Skip Navigation Links

Piyasa Sohbetlerinde Demirçelik Sektörünün Geleceği Konuşuldu

MMK Metalurji SteelOrbis tarafından İTSO'da düzenlenen konferansın platin sponsorlarından biri oldu.  

Piyasa Sohbetlerinde Demirçelik Sektörünün Geleceği Konuşuldu

Ekonomi   A+a-

 MMK Metalurji SteelOrbis tarafından 12 Ekim 2017 Perşembe günü İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen konferansın platin sponsorlarından biri oldu.
 
Piyasadaki son gelişmelerin paylaşılabildiği bir ortam sunmakta olan SteelOrbis Piyasa Sohbetleri birçok sektör temsilcisini bir araya getirerek hem toplantı hem de geçmişten günümüze çelik sektörünün değerlendirilmesine olanak sağladı.
 
Platin sponsor olarak katılan MMK Metalurji SteelOrbis İskenderun Piyasa Sohbetleri toplantısında, gelecek ile ilgili bir bakış açısı sunmaya özen gösterdiğini sunumun ardından, piyasadaki değişimleri ve bu değişimlerin sebeplerini irdelediği Panel bölümünde bir çok soruya yanıt verdi.
 
Açılış konuşması Dörtyol Tesisi Üretim Direktörü Ozan Karadağ'ın yaptığı, sunumu  Pazarlama Uzmanı Sercan Asiltürk tarafından gerçekleştirilirken panel sorularını Satış Uzmanı Erdem Korucuoğlu yanıtladı.
 
Alınan  tüm olumlu geri bildirimler doğrultusunda, MMK Metelurji incelikli organizasyonu için SteelOrbis ekibine ve  katılımları için sektör temsilcilerine teşekkürlerini sundu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet