Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Önceliğimiz Vatandaşımızın Memnuniyeti'

Arsuz Belediye Meclisi Ekim ayı meclis toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi.

'Önceliğimiz Vatandaşımızın Memnuniyeti'

Gündem   A+a-

 
 
Arsuz Belediye Meclisi Ekim ayı meclis toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi.   
 
Arsuz Belediye Meclisi, bir önceki meclis toplantısında plan ve bütçe komisyona havale eden  3 gündem maddesini karara bağlamak amacıyla toplandı. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başkanlığında gerçekleşen toplantının önceki oturumunda havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 2018 Yılı Performans Programı, 2018 Mali Bütçesi ve  2018 Malı Yılı Ücret Tarifesi'nin plan ve bütçe komisyonu görüşmeleri neticesinde ikinci oturumun 3 gündem maddesi oybirliğiyle kabul edildi.
 
2018 Yılı Performans Programı ve 2018 Yılı İhzari Bütçesi 72 milyon 884 bin lira olarak oybirliğiyle kabul edilirken, 2018 Mali Yılı Ücret Tarifesi görüşmeleri neticesinde 2017 yılındaki mali ücrete yüzde 5'lik bir zam eklenerek oybirliğiyle kabul edildi.
 
 
"Esnafımız ile işbirliği içerisindeyiz"
 
Toplantıda meclis üyelerinin uyum içerisinde oldukları dikkatten kaçmazken Başkan Nazım Culha Gözcüler Mahallesinde sürmekte olan kaldırım çalışmalarına değindi. Mahalle esnaflarıyla işbirliği içersinde olduklarını vurgulayan Başkan Culha, çarşı içerisinden geçecek olan kaldırımlara yönelik esnafla fikir birliği sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Başkan Culha Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı personellerinin bu konuda yoğun uğraş verdiklerinin altını çizerek "Önceliğimiz vatandaşın Memnuniyeti" dedi. 
 
Komisyon raporlarının onaylanmasının ardından üç  gündem maddesinin de oybirliğiyle kabul edildiği toplantının ardından, bir sonraki meclis toplantısının 01 Kasım 2018 Çarşamba günü saat: 14.00'da yapılması kararlaştırıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar