Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Karaağaç Spor 1967 Haklı Galibiyete Seviniyor

Kulüp Başkanı İnan; 'Bu Başlangıç, Devamı Gelecek!'

Arsuz Karaağaç Spor 1967 Haklı Galibiyete Seviniyor

Spor   A+a-

 
Kulüp Başkanı İnan; "Bu Başlangıç, Devamı Gelecek!"

Ligde iyi bir futbol ortaya koymasına karşın bunu bir türlü skora yansıtamamanın sıkıntısını çeken Arsuz Karaağaç Spor 1967, bu sıkıntısını Kürkçüler Amatörspor karşısında çözdü. Evinde konuk ettiği Kürkçüler Amatörspor'u 2-0 yenerek, ligdeki ilk galibiyetini alan Arsuz Karaağaç Spor'da yüzler gülüyor. Kulüp Başkanı Nevzat İnan, haklı olan bir galibiyet aldıklarından söz ederek, elde edilen bu galibiyeti seri galibiyete bağlayacaklarını belirtti.

Bölgesel Amatör Ligi 5. grupta yer alan Arsuz Karaağaç Spor 1967 Kulüp Başkanı Nevzat İnan, sahalarında aldıkları 3 puanı değerlendirerek, "Çok mutluyuz! Hakkımız olanı aldık. Bu bir başlangıçtı. Elde ettiğimiz bu galibiyeti önümüzdeki haftalarda da sürdürüp, galibiyet serisi yakalayacağız. Kürkçüler Amatörspor takımı karşısında takımızı ilkleri gerçekleştirmiş oldu. Ligde ilk goller atıldı ve ilk galibiyetimizi de almış olduk. Elde edilen bu başarıdan dolayı gerek teknik heyeti gerekse futbolcularımı kutluyorum. Bu galibiyeti; Kaymakamımız Musa Sarı'ya, Belediye Başkanımı Nazım Culha'ya, Emniyet Müdürümüze ve tüm takıma gönül veren taraftarlarımıza armağan ediyoruz" dedi.
Takım Genel Kaptanı Hasan Tümkaya da, iyi bir futbol ortaya koyarak, haklı bir galibiyet aldıklarına inandıklarını söyleyerek; "Bu maçta bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Çok mükemmel bir taraftarımız vardı. Maç boyunca takımlarına sahip çıktılar. Kısaca maç öncesinde de galibiyet için her şey hazırdı. Sadece futbolcularımızın sahada iyi bir futbol oyunu ortaya koyarak, sahadan galibiyet ile ayrılmalarını bekliyorduk. Çok şükür oda oldu. Bu başarının en büyük mimarlarından olan teknik heyetimize ve futbolcularımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Alınan bu galibiyeti tüm Arsuz halkına armağan ediyoruz.

Lig uzun bir maraton daha henüz yolun başındayız, taraftarlarımızın bundan sonrada aynı şekilde takımlarına desteklerini bekliyoruz. Takıma verilecek desteklerle de daha büyük başarıların geleceğine inanıyorum" dedi.

Genel Kaptan Tümkaya, ayrıca bu güzel futbol sahasını modernize ederek bölgemize kazandıran Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'ya, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Deveci'ye ve emeği geçen tüm bireylere Karaağaçspor camiası olarak sonsuz teşekkür ettiğinin de altını çizdi. 

Arsuz Karaağaç Spor 1967, ligde topladığı 5 puan ile 7. sırada yer alıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar