Skip Navigation Links

Tepkileri Dindirebilecek mi?

İskenderun Belediyesi’nde Halim Öztaş Formülü !

Tepkileri Dindirebilecek mi?

Gündem   A+a-


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi  Dingil,  uzun yıllar İskenderun Belediyesi’nde mali hizmetler müdürlüğü görevini yürüten Halim Öztaş’ı başkan yardımcılığı görevine getirdi. 
 
Halim Öztaş’ın başkan yardımcılığı görevine getirilmesiyle birlikte birimlerin başkan yardımcılarına dağılımı  da belli oldu.
 
Kamuoyunun tepkilerini dindirmek ve bölge medyasının gündemindeki kentin bir çok yerinde yaşanan aksaklıkları gidermek amaçlı olduğu tahmin edilen Halim Öztaş’ın başkan yardımcılığı ataması, sorunların çözümü konusunda daha pratik ve daha hızlı olunması amacını taşıyor şeklinde yorumlandı.
 
Tepkileri dindirmek amacıyla seçim sürecine girilecek dönemde yeni düzenlemelere ihtiyaç duyan Başkan Seyfi Dingil’in bu uygulamasının başarılı olup olmayacağı merak konusu oldu.
Tecrübeli belediyeci yeni başkan yardımcısı Halim Öztaş’a bağlı birimler şöyle; Hukuk İşleri Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, park Bahçe Müdürlüğü, temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek hizmetleri Müdürlüğü, Ruhsat ve beldelerdeki tesislerin koordinasyonu.
 
İskenderun Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen uzun yıllar mali hizmetler müdürlüğü görevini yürütmüş Halim Öztaş’a bağlanan müdürlükler arasında Mali Hizmetler Müdürlüğü biriminin olmaması ayrı bir soru işareti olarak hafızalara kazındı. Mali Hizmetler Müdürlüğü birimini çok iyi tanıyan, belediyenin tüm gelir ve giderlerini neredeyse ezbere bilen Halim Öztaş’a bağlanması gereken Mali Hizmetler Müdürlüğü birimi neden hala Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin’e bağlı bunu da anlamak mümkün değil !
 
Halim Öztaş’a bağlı müdürlükler arasında en çok tepki alan iki birim özellikle dikkat çekiyor. Envitec’in yetersiz kalması nedeniyle çöp ve temizlik konularında tepkiler ayyuka çıkınca, tecrübeli belediyeci Halim Öztaş’a bu birim bağlanırken, park bahçe müdürlüğü de aynı kapsamda değerlendirildi.
Büyük umutlar ve referanslarla Gaziantep’ten İskenderun Belediyesi’ne başkan yardımcılığı görevine getirilen Mehmet Bilgin ve Ahmet Çetinkaya, belediyenin can damarı birimlerin başında olmaya devam ediyorlar.
 
Mehmet Bilgin’e bağlı müdürlükler arasında, mali hizmetler müdürlüğü, insan kaynakları ve eğitim, makine ikmal ve bakım, kültür ve sosyal işler, zabıta ve  strateji geliştirme müdürlükleri bulunuyor.
Ahmet Çetinkaya’ya bağlı birimler arasında ise İmar ve şehircilik ile Fen işleri müdürlükleri başta olmak üzere, Bilgi işlem müdürlüğü bulunuyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet