Skip Navigation Links

Gece-Gündüz Demeden Altyapı Temizliği Sürüyor

HATSU, kentin muhtelif noktalarında kanalizasyon muayene bacalarında temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Gece-Gündüz Demeden Altyapı Temizliği Sürüyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kentin muhtelif noktalarında kanalizasyon muayene bacalarında temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
 
İçmesuyu, kanalizasyon ekiplerinin kentin dört bir tarafında seferber olduklarının altını çizen Genel Müdürlük, atıksu hatlarında oluşan tıkanıklıkları giderme ve taşma sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla ekiplerin gece-gündüz demeden müdahaleler gerçekleştirdiğini aktardı.
 
Hatay’ın 15 ilçesinde çevre kirliliği ve kötü kokulara sebep olan arızalara müdahale etmeyi sürdüren HATSU, yağmur yağışları öncesinde de yağmursuyu mazgallarında da temizlik çalışmalarının sürdüğünü hatırlattı.
 
ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne gelen bildirimleri ivedi şekilde işleme koyulduğunu belirten İdare, akşam saatlerinde yaptıkları çalışma ile muhtelif noktalardaki atıksu hatlarında oluşan taşma ve tıkanma sorununu vidanjör aracının yardımı ile giderildiğini kaydetti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet