Skip Navigation Links

70 Madde Karara Bağlandı

HBB 2017 yılı Ekim Ayı Olağan Toplantısı 13 Ekim Cuma günü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirildi.

70 Madde Karara BağlandıWeb
TV

Gündem   A+a-

HBB Meclis Salonu’nda gerçekleşen ve 1’i ek olmak üzere 70 madde görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında;
İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının kadro ihdası ile ilgili teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 68’inci maddesinin (e) fıkrası gereğince 57.000.000,00 –TL (elliyedimilyonlira) borçlanma için izin alınması ile ilgili teklifi görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının Hatay Büyükşehir Belediyesinin 2018 yılı gelir tarifesi teklifi görüşülerek oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Dörtyol ilçesi Altınçay Mahallesi Talatlar Caddesi isminin ‘Şehit Mete Can Caddesi’ olarak değiştirilmesi ile ilgili teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi Yayla Caddesi isminin ‘Şehit Umut Sakaroğlu Caddesi’ olarak değiştirilmesi ile ilgili teklifi oy birliği ile kabul edildi.

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISININ İKİNCİ OTURUMU 19 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK

 
HBB Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2’inci oturumunun 19 Ekim Perşembe günü saat 14.00’de yapılmasına karar verildi.
 
 
70 Madde Karara Bağlandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet