Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Drone Şampiyonası Finali Nefesleri Kesti…

Arsuz Drone Şampıyonasından Alnının Akıyla Çıktı..

Drone Şampiyonası Finali Nefesleri Kesti…Web
TV

Arsuz   A+a-

 Türkiye Drone Şampiyonası, Drone Yarışçıları Spor Kulübü Derneği işbirliği ile Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi ev sahipliğinde, 14-15 Ekim 2. etap yarışmaları nefes kesen final karşılaşmalarıyla sona erdi. 
Arsuz Gençlik Kampı’nda düzenlenen şampiyonaya Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Arsuz Gençlik ve Spor Müdürü Oğuzhan Kılınç, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bölgenin iş adamları ve çok sayıda vatandaşın izlediği yarı final ve final karşılaşmaları nefes kesti. 
Arsuz, düzenlenen kusursuz festivaller ve Drone Şampiyonasındaki başarısıyla rüştünü ispatlayarak, Türkiye ve Dünya şampiyonalarına ev sahipliği yapabileceğini de bir kez daha göstermiş oldu. 
Ödül törene öncesi mini bir konser veren bölgenin sevilen seslerinden Atilla Yılmaz, şampiyonaya katılan sporculara ve izleyicilere keyifli anlar yaşattı.  Atilla Yılmaz, tüm konserlerinde olduğu gibi Mustafa Kemal Atatürk’ü unutturmamak için söylediği İzmir Marşı’nı coşkulu bir şekilde okuyarak da şampiyona finallerine renk kattı. İzmir Marşı’na sporcu  ve izleyiciler de coşkuyla eşlik ettiler.
Şampiyonada dereceye girenlerin isimleri ise şöyle; Evren Eşbe, Burak Altıparmak, Berat Özdemir, Dennis Riesbeck ve Berkcan Hacımusalar. 
Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde kusursuz bir organizasyonla tamamlanan drone şampiyonasında Arsuz etabında dereceye girenler kupa ve hediyelerini Kaymakam Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oğuzhan Kılınç’ın elinden aldılar. 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Drone Şampiyonası Arsuz Etabı Şampiyonu Evren Eşbe’nin elini kaldırarak kupasını verdi ve tebrik etti. 
Arsuz kaymakamı Musa Sarı ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın çok önem verdikleri ve şampiyonada her şeyin kusursuz olması için tüm birimleriyle hazır bulundukları Drone Şampiyonasında, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oğuzhan Kılınç ile Belediye Kültür Müdürü Hüseyin Yangın’a Drone Yarışçıları Spor Kulübü Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da drone sporcularına çeşitli hediyeler takdim etti. 
 
Protokol ve vatandaşların dev ekrandan takip ettikleri karşılaşmaların yarı finalinde iki drone talihsiz bir kaza yaşadı. 
İlk kez farklı bir spor dalı karşılaşması izleyen vatandaşlar ise olup bitenleri anlamaya çalıştı. 
Türkiye’nin çeşitli illerinden  9 ile 40 yaşları arası 40 sporcunun katıldığı Drone Yarışları Türkiye finallerinde, dronelar 190 kilometre hıza kadar ulaşırken, parkurlardaki manevralarıyla da nefes kesti. 
Drone şampiyonasının tüm etaplarında dereceye girenler arasında puanlama esasına göre ilk 5 Dubai’de yapılacak Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. 
 
 
 
 
 
 
Drone Şampiyonası Finali Nefesleri Kesti… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş