Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Körfezin Yıldızı Olacak

Uluslararası İskenderun Körfezi Sempozyumu;İSTE Barbaros Hayrettin Konferans Salonu’nda ilgili tüm paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Arsuz Körfezin Yıldızı Olacak Web
TV

Arsuz   A+a-

 İskenderun Körfezi'ne odaklanan ve ilk kez düzenlenen Uluslararası İskenderun Körfezi Sempozyumu; İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)Barbaros Hayrettin Konferans Salonu’nda ilgili tüm paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi. 
 
İskenderun Körfezi ile ilişkili üniversite, sanayici, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili bölümlerindeki kişileri bir araya getiren ve üç gün devam eden  Uluslararası İskenderun Körfezi Sempozyumunun sona ermesi nedeniyle gala yemeği verildi.
Gala yemeğini veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sempozyuma katılan üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini Beyaz Saray Restoran’da ağırladı. 
 
Sempozyum düzenleme kurulu başkanı Doç Tahir Özcan, sempozyumu daha fikir aşamasındayken destekleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve sempozyumun tüm paydaş kuruluşlarına teşekkür etti. 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da yaptığı konuşmada, yeni bir ilçe olan Arsuz’un körfezdeki yeri ve önemine dikkat çektiği konuşmasında,  insan odaklı hizmetlerin yoğun bir şekilde sürdüğünü anlattı ve Arsuz’un bölgenin parlayan yıldızı olarak geleceği ile ilgili mesajlar verdi.
Başkan Culha konuşmasında, toplumun tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Arsuz’un altyapısından, sosyal ve kültürel gelişimine kadar bir çok alanda yoğun bir çaba içinde olduklarına vurgu yaptı. 
 
 
Arsuz Körfezin Yıldızı Olacak  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş