Skip Navigation Links

Potanın Melekleri Sahadan Galip Ayrıldı

FIBA Kadınlar EuroCup D Grubu'nun ilk haftasında, rakibini evinde ağırlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor galibiyet sevinci yaşadı.

Potanın Melekleri Sahadan Galip AyrıldıWeb
TV

Spor   A+a-

 Antakya Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen karşılaşmada Slovakyalı Piestanske Cajky ekibini 82-58 mağlup eden Hatay’ın Melekleri sezona etkili bir giriş yaptı. 
İLK MAÇA SEYİRCİLERDEN YOĞUN İLGİ 
Potanın perilerinin ilk rakibi olan Piestanske Cajky takımı karşılaşması Vladimir Tsekov, Sergiy Chaykovskyy ve Alija Ferevski hakemliğinde gerçekleşti. Karşılaşmayı izlemek üzere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve beraberinde eşi Prof. Dr. Nazan Savaş,  HBB Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Mehmet Bozkurt, HBB Zabıta Dairesi Başkanı Ahmet Kilisli, HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Mustafa Dönmez, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur,  HBB müdürleri katılım gösterdi. Üstün bir galibiyetle fikstüre adını yazdıran HBB Kadın Basketbol takımına, Hatayspor oyuncuları ve basket severler tribünden destek verdi. 
 
HATAY BŞB: 82 - PİESTANSKE CAJKY: 58
 
Maçın başlangıç düdüğünden itibaren hücumları ve etkili savunmalarıyla maçı lehine çevirmeyi başaran HBB Kadın Basketbol Takımı ilk periyotu 18-12 üstünlükle tamamladı. 
 
İkinci periyodun başlangıcında Katsiaryna Snytsına’nın attığı üçlük ve beraberinde gelen sayılarla aradaki farkı iyice arttıran temsilcimiz, karşılaşmanın ilk yarısında Slovakyalı rakibini 47-25 geride bıraktı.
Üçüncü çeyreğe de hızlı giren Hatay Büyükşehir Belediyespor,  Piestanske Cajky karşısında farkı 26 sayıya çıkartarak skoru 64-38 yaptı.
Son periyoda da kaldığı yerden devam eden temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor, rakibi karşısında farkı gittikçe açarak skoru 73-47 yaptı. Maçın geri kalanında da üstünlüğü bırakmayan temsilcimiz Hatay’ın Melekleri, sahadan 82-58'lik skorla galip ayrıldı. 
 
Potanın Melekleri Sahadan Galip Ayrıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet