Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fashion VIP Dergisinden Başkan Savaş’a Ödül

HBB Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş Fasihon VIP dergisi tarafından düzenlenen ödül gecesinde “Sosyal Sorumluluk” ödülüne layık görüldü.

Fashion VIP Dergisinden Başkan Savaş’a ÖdülWeb
TV

Medya   A+a-

 Fashion VIP dergisi tarafından gelenekselleştirilen ödül töreni 10 Ekim Salı günü derginin Hatay temsilcisi Zekiye Barutçu Yiğitbaşı’nın girişimleriyle ilk kez Hatay’da gerçekleştirildi. 
Ödül törenine HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, Eski Antakya Belediye Başkanı Mahmut Alpagot, Fashion VIP dergisi imtiyaz sahibi Kurtar Çakın ve Çukurova bölgesinin önde gelen isimleri ile seçkin davetliler katılım gösterdi. 
Çukurova bölgesinin etkili yayın organlarından Fashion VIP dergisinin her yıl geleneksel hale getirdiği ve bu yıl Antakya Savon Otel’de gerçekleştirilen ödül töreninde özel ödüller kategorisinde ödüle layık görülen Başkan Savaş’ın yanı sıra Nursel Örak (Yılın Kadın Girişimcisi/ Hatay Bahçeşehir Koleji ve Uğur Koleji Kurucu Ortağı) Mehmet Güzelmansur (Yılın İş Adamı)Defne Rotary Kulübü (Eğitime katkı ödülü) Gazeteci /Araştırmacı- yazar A.Vasi Köse (Yaşam boyu başarı ödülü) Gazeteci Mehmet Ali Solak (Yaşam boyu başarı ödülü) Özel Defne Hastanesi (En Çok Kadın İstihdamı Sağlayan Kuruluş)’ne verilirken, Fashion Vip Yılın Şıkları Jüri Ödülleri Şık Kadınlar kategorisinde  Asya Seyfettin Naseh, Rana Ünsal, Şahizar Seber. Şık Erkekler kategorisinde Ali Mursaloğlu, Fuat Cemaligil, Sefer Kaplan, Şık Çiftler kategorisinde İrem & Kerem Mertayak, Leman & Mehmet Ali Kuseyri, Serra&Ömer Bitargil, Şık Çocuklar kategosisinde Çağan Öztoprak, Deniz Yiğitbaşı, Mira Özgen de ödüllerin sahibi oldu.

BAŞKAN SAVAŞ’a SÜRPRİZ ÖDÜL TAKDİMİ

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ödülünü sürpriz bir şekilde eşi Prof. Dr. Nazan Savaş takdim etti. 
Başkan Savaş ödül töreninde yaptığı konuşmada, 6 yıldır süren savaş ortamında tüm vatandaşların kenetlenerek huzur ortamı oluşması için yoğun çaba harcadığını dile getirerek bu ortamı yaratmada üstün bir çaba sarf eden kanaat önderlerine ve tüm Hataylı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca yanı başımızda gelişen ve Suriyedeki İdlip operasyonu için keşif faaliyetlerinde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu hiçbir askerimizin burunlarının kanamadan ülkemize dönmelerini ve Ortadoğu’ya bir an önce barış gelmesini dilediklerini ifade eden Başkan Savaş, komşu ülkelerde yaşanan huzursuzluğun Hatay’a da yansıdığına dikkat çekti. Baştan beri tasvip etmediğimiz savaşın bir an önce son bularak Suriyeli misafirlerimizin de ülkelerine dönmesini ve herkesin kendi ülkesinde huzur içinde yaşamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Dedi
 
Fashion VIP Dergisinden Başkan Savaş’a Ödül videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş