Skip Navigation Links

Kaymakam Soytürk, İkem Koleji Kız Basketbol Takımının Mutluluğunu Paylaştı

Özel İKEM Koleji’nin Kız Basketbol Takımı, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü ziyaret etti.

Kaymakam Soytürk, İkem Koleji Kız Basketbol Takımının Mutluluğunu Paylaştı

Gündem   A+a-

 
Son zamanlarda spor faaliyetlerinde elde ettiği başarılarından dolayı övgü ile anılan İskenderun Özel İKEM Koleji’nin Kız Basketbol Takımı, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü ziyaret etti.
 
10 Ekim 2017 Salı günü saat: 13.30 sularında gerçekleşen ziyaret, İKEM Koleji Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman ile beraberindeki Kız Basketbol Takımı sporcularının katılımıyla hoşsohbet ortamında icra edildi.
 
İKEM Koleji olarak eğitim alanında gösterdikleri hassasiyetin yanı sıra öğrencilerin sosyal alanda da başarılarına yön vermenin gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Antrenör Hamit Duman, okullarda Türkiye 3’üncülüğü, kulüplerde Türkiye 7’nci ligi derken, önümüzdeki günlerde Türkiye Kadınlar Basketbol 2’nci liginde mücadele edeceklerini belirtti.
 
Sporcularının başarısına duyarlılık göstererek, nazik daveti ile mutluluklarını paylaşan Kaymakam Recep Soytürk’e en kalbi duygularla teşekkür ettiğini belirten Antrenör Hamit Duman, bu ziyaret vesilesiyle bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonraki süreçte izlenecek yol hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
 
Antrenör Hamit Duman, Hatay ve Güneydoğu bölgesinde tarihe geçecek başarılara imza attıklarını vurgulayarak, akademik eğitim başarısı ile bilinen 28 yıllık tecrübeye sahip İKEM Koleji’nin artık bir marka haline geldiğini ve spor, sosyal ve kültürel alanlarda da başarılara imza atarak dünya insanı yetiştirme misyonunu üstlendiğini dile getirdi.
 
Kaymakam Soytürk, geleceğin teminatı olan gençlerin başarı öykülerini dinleyerek, onların mutluluklarını paylaşmaktan dolayı büyük bir onur ve kıvanç yaşadığını belirtti.
 
Spor faaliyetlerinin insan hayatındaki önemine değinen Kaymakam Soytürk, sağlıklı ve mutlu yaşamanın en önemli ve en etkili yolunun spor olduğunu vurgulayarak, sporun her şeyden önce insana yaşama enerjisi vereceğini dile getirdi.
 
Kaymakam Soytürk, eğitim öğretim sürecinde bulunan bir öğrenci için, spor faaliyetlerine dâhil olabilmek, müzik aleti kullanabilmek ve yabancı dil öğrenebilmek başarının ve sosyal mutluluğun anahtarı olabileceğine dikkat çekerek, velilerin çocuklarını bu doğrultuda yönlendirmesinin yerinde olacağını, fakat sosyal faaliyetler ortamına dahil olurken dersler ile sosyal yaşam arasında ki dengenin sağlanmasının da önem arz ettiğini sözlerine ekledi.
 
Çeşitli spor dallarında başarı elde eden gençlerin aynı zamanda derslerinde de başarılı bir öğrenci olması, sporun ve sosyal aktivitelerin okul başarısını olumlu yönde etkilediğinin önemli bir göstergesi olduğunu da vurgulayan Kaymakam Soytürk, okul hayatını ihmal etmeyecek şekilde icra edilecek olan spor, sosyal ve kültürel aktiviteler çocukların stresten uzaklaştıracak ve motivasyonlarını arttıracaktır dedi.
 
Sporcu gençler ile yakından ilgilenerek geleceklerine yönelik hedefleri konusunda sohbet eden Kaymakam Soytürk, gayretli çalışmaları sonucu elde ettikleri başarılarından dolayı da tebrik etti.
 
 
 
Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Soytürk, tüm sporculara ve sporcuların başarısına yön veren eğitimci ve teknik yöneticilere teşekkür ederek, günün anısına fotoğraf çekildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet