Skip Navigation Links

Gürakan, İddialı Çalışmalarını Sürdürüyor

Türk Eğitim Sen Hatay 2 No'lu Şube Dörtyol Temsilcilik Başkanı Yaşar Gürakan, Devlet Memurları Mart ayından sonra siyaset yapabilecekleri için, resme

Politika   A+a-

Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Dörtyol Temsilcilik Başkanı Yaşar Gürakan, Devlet Memurları Mart ayından sonra siyaset yapabilecekleri için, resmen milletvekilliğine aday adaylığını açıklamadı ama “Siyasette olacağım” mesajı verdi.

Memurların siyaset yapmasının demokrasinin olmazsa olmazı olduğuna dikkat çeken Yaşar Gürakan, “Memurların da siyaset yapması demokrasinin olmazsa olmazıdır. Siyasetin içerisindeyiz. Siyasetin içerisinde olmazsanız demokrasinin içinde olamazsınız“ dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Dörtyol Temsilcisi Yaşar Gürakan, Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Başkanı Ahmet Akça ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP’ye gerçekleştirdiği ziyarette, milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Henüz resmen açıklamamasına rağmen Milliyetçi Hareket Partisi’nden Hatay Milletvekilliğine aday adaylığı için çalışmalarını sürdürdüğü bilinen Yaşar Gürakan, sendikadan büyük destek görüyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet