Skip Navigation Links

HBB'nin Evde Bakım Hizmeti Vatandaşların Takdirini Topluyor

HBBKültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Evde Bakım Hizmetleri, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

HBB'nin Evde Bakım Hizmeti Vatandaşların Takdirini Topluyor

Gündem   A+a-

 Hatay’ın her ilçesinde yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın talimatları doğrultusunda
evlerinde ziyaret eden HBB ekipleri; ev temizliğinden, kişisel bakıma kadar olan hizmetleri yerine getiriyor.
 
 

   ‘KİMSE YOKSA BİZ VARIZ VARIZ’ SLOGANIYLA ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ” 

 
  Çalışmalarını 6 ilçede (İskenderun, Arsuz, Belen, Payas Dörtyol ve Erzin) sürdürdüklerini ifade eden Evde Bakım Hizmetleri 3.Bölge Sorumlusu Nevra Dolapçıoğlu, “Çalışmalarımızı iki ekip halinde yürütüyoruz. Amacımız her kesimdeki vatandaşlarımıza dokunarak huzur ve mutluluklarını sağlamak. Günde 6 ev ziyareti yapıyoruz. Her ay ortalama 200 bakıma muhtaç vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. İlgili birimlerimizce belirlenen bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ev temizliklerinin yanısıra kişisel bakımlarını da yapıyoruz. Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş'ın talimatları doğrultusunda sürdürdüğümüz hizmetler vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni ile karşılanıyor. Sorumluluk alanımızdaki talepleri karşılamak için olanca gücümüzle çalışıyoruz. Kimse Yoksa Biz Varız, Kimse Yoksa Hatay Büyükşehir Belediyesi var sloganıyla çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet