Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan İnan 'Biz Hakemlere Yenildik'

Sonuç Kötü Ama Oynan Oyun Yönetimi Sevindirdi...

Başkan İnan 'Biz Hakemlere Yenildik'

Arsuz   A+a-

 Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda 7 Mart Kadirli Demir Spor'a 1-0 yenilen Arsuz Karaağaç Spor 1967 futbol takımının Kulüp Başkanı Nevzat İnan, alınan sonucun kendilerini üzdüğünü fakat, takımın ortaya koyduğu oyunun kendilerini memnun ettiğini belirtti.
Arsuz Karaağaç Spor 1967 Yönetim kurulu üyeleri tam kadro olarak Kadirli'ye giderek, maçı izlediler. Karşılaşma sonunda alınan yenilgisi değerlendiren Kulüp Başkanı Nevzat İnan, "Çok iyi bir takımız! Karşılaşmanın 19. dakikasında sahada 10 kişi kalmamıza karşın rakibimize 90 dakika boyunca çok az pozisyon verdik. Aslında biz o maçta rakibimize değil, hakeme yenildik. Sahada 10 kişi kalmamıza karşılan attığımız yüzde yüzlük golümüzü de hakem vermedi. 
70 dakika boyunca 10 kişi ile deplasmanda rakibimizle mücadele etmemize karşın çok baskılı oynadık ve çok pozisyona girdik. Takım her iki yarıda da üstündü. Takımdan ve oynanan oyundan ben ve diğer yönetici arkadaşlarımız çok umutluyuz. Önümüzdeki haftalarda bu mağlubiyeti telafi edeceğimize inanıyorum. İnanın 10 kişi kalmasaydık bu maç zaten bizimdi!" diyerek, yönetim olarak oynanan oyundan ve futbolcularından memnun olduklarını vurguladı.
Her geçen hafta daha da iyi oluyoruz diyen Başkan İnan; "Takıma yeni kazandırılan sporcular, çok isabetli olmuş. Tamda nokta transferler yapmışız. Takım uyumuna da hemen alıştılar" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş