Skip Navigation Links

Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı Yapıldı

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında halk ile buluşma ve istişare toplantısı yapıldı.

Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı  Yapıldı

Gündem   A+a-

 
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge ile bu genelge doğrultusunda Hatay Valiliğince verilen talimat gereğince, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında halk ile buluşma ve istişare toplantısı yapıldı.
 
06 Ekim 2017 Cuma günü saat: 16.00’da İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Haytaz, Okul İdarecileri, Okul Aile Birliği Başkanları, Modernevler Mahallesi Muhtarı M.Mustafa Gözüküçük hazır bulundu.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Haytaz ve İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Erkal Yiğit tarafından okul girişinde karşılanan Kaymakam Soytürk, okul binasında yaptığı incelemenin ardından toplantı alanına geçerek, okul idarecileri ve okul aile birliği başkanları ile bir araya geldi.
 
Meslek hayatında eğitim ve güvenlik hizmetlerinin öncelikli olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Kaymakam Soytürk, sorun ve ihtiyaçların yerinde tespit edilmesi ve çözüme kavuşturulması amacıyla bu tür istişare toplantılarının tertip edildiğini belirterek, İlçemiz ve halkımız için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
 
Kaymakam Soytürk, hoşsohbet ortamında bir araya geldiği okul idarecileri, okul aile birliği başkanları ve mahalle muhtarı karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, ile çözüm odaklı görüşme yaptı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet