Skip Navigation Links

Mehmet Öntürk, Hassa'da Partililerle Buluştu.

Hatay AK Parti Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK Hassa'da partililerle bir araya geldi.

Gündem   A+a-

 
 
Mehmet Öntürk, Hassa’da Partililerle Buluştu.
 
Hatay AK Parti Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK Hassa’da partililerle bir araya geldi.
Hatay AK Parti Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK, partilerle ve muhtarlarla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.
Hassa Demrek tesislerinde Hassa İl Encümeni Ahmet ÇİNÇİN’ in finansmanını sağladığı yemekli toplantıya; Hassa Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanları, Kadın Kolları Başkanı Ayten Turan ve muhtarlar katıldı.
Hassa Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Demir, yaptığı konuşmada;
Milletvekilini İlçelerinde görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, toplantıya iştirak eden partililere ve muhtarlara teşekkür etti.
Hatay AK Parti Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK, yaptığı konuşmada;
“Uzun zamandır böyle bir toplantıyı planlıyorduk ama havanın olumsuz şartları nedeniyle bu güne nasip oldu. Şimdi bölgemizi ilgilendiren çok önemli bir haber var. Bu bizim için bir hayaldi. Hassa ve Kırıkhan Ovasının can damarı Tahta Köprü Barajının yükseltilme ihalesi önümüzdeki birkaç içerisinde yapılacak, Toplam kapasitesi 5 yüz metre küpe yükseltilerek lan barajın su oranı, mevcudundan 387 metre küp ekstra su alacak. Bu bizim en asli ve en önemli görevlerimizden bir tanesiydi.
Çünkü bu bölgede de işsizlik en önemli sıkıntı. İşsizliği önlemenin en önemli yollarından bir tanesi tarımı aktif hale getirmektir. İnşallah sulanabilir alanların çoğalması, bu verimli ovalarda iki ürünün alınması ,istihdama katkı sağlayacak ,bireysel olarak ta gelirlerimize katkı sağlayacaktır. Ben bunun memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. İkincisi hassamızın yolu bir problemdi. İhalesi yapıldı. Yıl sonunda yolumuz tamamlanacak. kazalardan, geliş gidişlerdeki trafik sıkıntılarından sizleri kurtaracağız. Yine zamanında söz vermediğimiz ama devletimiz planlamaları içerisinde gördüğümüz iki adet göletlerimin alt yapı çalışmaları başladı. Dağ köylerimiz bu göletlerden önemli ölçüde faydalanacaktır. Bunlarda hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki günlerde hayırsever İş adamı Sabit Eren’in annesi adına yaptırdığı ana okulu’ nun açılışını yapacağız. dedi.
Milletvekili ÖNTÜRK
“Bu hafta içerisinde 4+4+4 sistemin yasalaşması için Mecliste yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirterek, Bu sisten sayesinde velilerimiz çocuklarını istediği okullara gönderebilecek, meslek liselerinin önü açılacaktır dedi.
Hassa- Dörtyol arası tünel proje çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
Konuşmaların ardından partililerin ve muhtarların sorunlarını dinledi. Çözülmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet