Skip Navigation Links

TOKİ İskenderun Konutlarının Satışını Duyurdu

TOKİ, İskenderun'da inşa ettirilmekte olan konutların 16 – 27 Ekim tarihleri arasında Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulacağını bildirdi.

TOKİ İskenderun Konutlarının Satışını Duyurdu

Gündem   A+a-

TOKİ, İskenderun Düğünyurdu Mahallesi’nde inşa ettirilmekte olan konutların 16 – 27 Ekim tarihleri arasında Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulacağını bildirdi.
 
Başbakan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İskenderun Düğünyurdu Mahallesi Toplu Konut Uygulaması’na yönelik satış duyurusunda bulundu. Duyuruda, proje kapsamında üretilecek 3 oda 1 salon nitelikli 158 adet konutun Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulacağı bildirildi.
 
Konut alıcıların başvurularının 4 ayrı kategoride Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin tüm şubeleri tarafından 16 – 27 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.
 
 
Konut alıcıların 4 kategoride kabul edilecek başvurularında, birinci kategoride Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, ikinci kategoride En az %40 Engelli Vatandaşlar, üçüncü kategoride Emekli Vatandaşlar ve dördüncü kategoride Diğer Alıcı Adayların bulunacak.
 
Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile belirlenecek.
 
%40 Engelli Vatandaşlara toplum konut sayısının %5’i (8 konut) kadar kontenjan ayrılacak ve kura ile hak sahipleri belirlenecek. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacak.
 
Diğer Konut Alıcı Adayları İdarenin genel uygulamalarında olduğu üzere başvuru sayısına göre gerektiği takdirde kura ile belirlenecek. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Nimet genç 5 Ekim 2017 Perşembe
Keşke evim olsa
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet