Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

‘’Her Biriniz Birer Dahi Olmaya Adaysınız’’

Başkan Bekir Altan’a Ürettikleri Kolonyayı Hediye Ettiler

‘’Her Biriniz Birer Dahi Olmaya Adaysınız’’

Gündem   A+a-

 
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ve Payas Belediyesi’nin tam destek verdiği Tarık Projesi kapsamında,  Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 12. Sınıf öğrencilerine Başkan Bekir Altan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Eray Sarı tarafından destek amaçlı sınavlara hazırlık YGS setleri dağıtıldı.
 
‘’Her Biriniz Birer Dahi Olmaya Adaysınız’’
 
Okulun konferans salonundaöğrencilerin de katıldığı toplantıda Başkan Bekir Altan’a okul müdürü Ali Polat tarafından okulda üretilen kolonya hediye edildi. Oldukça duygulanan Bekir Altan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, ‘’Bu ülkenin umudu ve geleceği sizlersiniz. Unutmayınız ki Türk tarihine buluşları ve başarılarıyla damga vuran İbni Sina, Aziz Sancar gibi dâhiler sizlerin arasından çıkmıştır. Sizin onlardan bir farkınız yok. Her biriniz birer dahi olmaya adaysınız’’ dedi. Devletin girişimcilere sağladığı çeşitli destek ve imkanları anlatan Bekir Altan bu destek imkanlardan çeşitli örnekler verdi.
Kendiside eğitimci olan Bekir Altan kitap setleri dağıtıldıktan sonra, salondaki  öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirirken; ‘’Biz her zaman sizlerin yanındayız. Siz yeterki derslerinize odaklanın’’ dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar