Skip Navigation Links

Solhan Spor Karşılaşmadan Galip Ayrıldı

Türkiye Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden HBB Spor Erkek Voleybol Takımı, sezonun ilk maçında Bingöl temsilcisi Solhanspor ile karşılaş

Solhan Spor Karşılaşmadan Galip AyrıldıWeb
TV

Spor   A+a-

 30 Eylül Cumartesi günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı çok sayıda sporsever takip ederken, karşılaşmadan konuk takım 3-1 galip ayrıldı.
Kendi saha ve seyircisi önünde mücadeleye Kürşat, Recep, Yusuf, Turgut, Furkan ve Gökhan ilk altılısıyla iyi başlayan Hatay temsilcisi, ilk seti 25-19 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.
İkinci sette rakibinin 3 metre çizgisinin gerisinden ürettiği sayılara Recep ve Turgut ile karşılık veren Hataylı voleybolcular, set sonunu istediği gibi oynayamadı ve ikinci seti konuk takım Solhanspor 25-20 kazandı:1-1
Karşılaşmanın üçüncü seti büyük çekişmeye sahne oldu. Hatay Büyükşehir Belediyespor, üstünlüğün sürekli el değiştirdiği sette teknik molaya önde girmesine rağmen seti 25-19 kaybetti ve setlerde 2-1 geriye düştü.
Hatay Büyükşehir Belediyespor, geriye düşmenin moralsizliği ile dördüncü sete tutuk başladı. Son topa kadar kora kor mücadele etmesine karşın skoru lehine çeviremeyen mavi-beyazlılar dördüncü seti 25-20, karşılaşmayı da 3-1 kaybetti.
 
 
 
 
Solhan Spor Karşılaşmadan Galip Ayrıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet