Skip Navigation Links

Arsuz Karaağaçspor 1967 Hazırlıklarını Tamamladı…

Arsuz Karaağaçspor 1967, Pazar günü saat 15.00’de evlerinde konuk edecekleri Kayseri Şekerspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Arsuz Karaağaçspor 1967 Hazırlıklarını Tamamladı…

Spor   A+a-

Arsuz Karaağaçspor 1967 futbol takımı dün akşam saatlerinde Teknik Direktörü Halis Özipek öncülüğünde Pazar günü saat 15.00’de evlerinde konuk edecekleri Kayseri Şekerspor maçı hazırlıklarını tamamladılar.
 
Neşeli ve bir o kadarda hırlı oldukları gözlenen futbolcular Kayseri Şekerspor maçında galibiyete kilitlendiler.
 
Taktik antrenmanı ile Kayseri Şekersor maçı hazırlıklarını dün tamamlayan Arsuz Karaağaçsor 1967 takımının antrenmanını Kulüp Başkanı Nevzat İnan ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Futbolculara baklava ikram eden yönetim kurulu üyeleri, futbolcularından galibiyet beklediklerini belirttiler. Pazar günkü karşılaşmaya kilitlendiklerini söyleyen futbolcu Ali Yıldırım; “Kendi saha ve seyircimiz karşısında mutlaka galip gelip taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz. Şehrin heyecanını biliyoruz. O nedenle hedefimiz galibiyet üzerinedir. Kayseri Şekerspor ile galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Çalışmalarımızı 3 puan üzerine yaptık. Tüm halkımızı bizi destekleyeme maça davet ediyoruz” dedi.
 
Sporcu Akan Karasu ise; “Bu bizim içeride oynayacağımız ilk maçımız olacak. O nedenle bu karşılaşma bizim için büyük önem arz etmektedir. Yeni kurulmuş bir ekibiz. Pazar günkü rakibimiz yıllardan beri kurulmuş ve iyi bütçeye sahip bir takımdır. Bizde ilk maçımızda elimizden geleni gelenin en iyisini yapıp galip gelmek istiyoruz” dedi.
 
Takım Kaptanı Ferit Cömert ile Sercan Avcı’da taraftarlarına ve spor severlere çağrıda bulunarak, Pazar günü oynayacakları maçta sahadaki yerlerini almalarını istediler. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet