Skip Navigation Links

3.Kupası Başkan Savaş’a Verildi

HBB Satranç Takımı, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret ederek kazanılan kupayı takdim etti.

3.Kupası Başkan Savaş’a Verildi

Gündem   A+a-

 2017 yılı Ağustos ayında İzmit’te gerçekleştirilen Türkiye İş Bankası Süper Lig Şampiyonası’ndan 3’üncülük ile dönen Hatay Büyükşehir Belediyesi Satranç Takımı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret ederek kazanılan kupayı takdim etti.
Gerçekleştirilen ziyarete, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Daban, Hatay il temsilcisi Bedrettin Günay, sporculardan ise Dalya Cirdi, Lina Arslan, Sıla Atar, Yağmur Bereketoglu, Denizcan Temizkan, Aleyna Rencüzoğullari, Anıl Çivi ve Egemen Altınok katıldı.

HATAY SPOR ŞEHRİ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın spora ve sporcuya verdiği desteklerle ilin sportif başarıları gün geçtikçe artıyor. Gençleri spora yöneltmek ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla yapılan çalışmalarla Hatay’ın spor şehri olması yönünde emin adımlar atılıyor.

DABAN: AVRUPA KULÜBLER ŞAMPİYONASINA KATILMAYA HAK KAZANDIK

Takım sorumlusu Sultan Daban, “Süper lig Şampiyonası bu yıl her yıldan daha zorlu denecek kadar güçlü sporcuların olduğu bir şampiyonaydı. Kıran kırana mücadeleye sahne olan şampiyonadan üçüncülük gibi büyük bir başarıyla döndük ve Ekim ayında Antalya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Kulüpler Şampiyonası’na katılmaya hak kazandık. Bu  şampiyonaya Hataylı gençlerimizle katılarak onların tecrübe sahibi olmalarını sağlayacağız. Bu güzel haber Hatayımıza hayırlı uğurlu olsun. Ben emeği geçen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere; şube müdürü Kadir Koyuncu’ya ve takımın her zaman yanında olan Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız’a teşekkürlerimi sunuyorum  ” dedi.

BAŞKAN SAVAŞ: ÖNÜMÜZDEKİ ŞAMPİYONALARDA HATAY’I LAYIKIYLA TEMSİL EDECEĞİNİZE İNANCIM SONSUZ

Başkan Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlere bu gururu yaşattıkları için genç sporcularımızı teker teker tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya verilen emeğin ve sevginin karşılığın alabilmek çok güzel. Önümüzdeki şampiyonalarda da Hatay’ı layıkıyla temsil edeceğinize inancım sonsuz. Hepinize başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

DABAN’DAN BAŞKAN SAVAŞ’A FİDAN SERTİFİKASI

Ziyaretin sonunda Daban, 2017 Eylül ayında Hatay’da gerçekleştirilen HBB Uluslararası Satranç Turnuvası’na olan katkılarından dolayı Başkan Savaş’a ‘Fidan Sertifikası’ takdim etti. Ziyaret günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet