Skip Navigation Links

Antakya Film Festivali Adana’da Görücüye Çıktı

Uluslararası Antakya Film Festivali 24. Uluslararası Adana film festivali Sinema ve Kültür sanat kasabasında görücüye çıktı.

Antakya Film Festivali Adana’da Görücüye Çıktı

Kültür Sanat   A+a-

 Ansam Kültür Derneği & Fotofilm Sanat Merkezi tarafından düzenlenen festival. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve yerel belediyeler tarafından desteklenmektedir.  
 
Adana da İlk defa bu sene düzenlenen Sinema ve Kültür Sanat kasabası etkinliklerinde Antakya Film Festivalini tanıtmak için stant açıldı. Ansam Kültür Derneği başkanı ve festival direktörü Mehmet Oflazoğlu tanıtıma bizzat katılarak festival hakkında bilgi verdi. Önceki festivaller hakkında bilgi alan ziyaretçiler bu seneyi de öğrenmekle ihmal etmedi. Bu sene 17 - 23 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek 5. Uluslararası Antakya Film Festivali Uzun Metraj, Kısa Film ve Belgesel Film kategorilerin Yarışma başvuruları kabul edildi.  
 
1 Ekim e kadar sürecek etkinlikte Açılan stantta Hatay ilimizi tanıtan broşürler dağıtıldı. Ziyaretçilerin yoğun ilgisi gösterdikleri stantta hatıra fotoğraf çektirmeyi de unutmadılar.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet