Skip Navigation Links

Arsuz Gözcüler Spor’a Başkan Oluyor

Hatay süper amatör ligin iddialı kulüplerinden Arsuz Gözcüler Spor’un Başkanlığını yaklaşık 1 yıldır yapan Adnan Ağır görevini bırakıyor.

Arsuz Gözcüler Spor’a Başkan Oluyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Süper Amatör Ligin iddialı kulüplerinden Arsuz Gözcüler Spor’un Başkanlığını yaklaşık 1 yıldır yapan Adnan Ağır görevini bırakıyor. Adnan Ağır’dan boşalacak başkanlık koltuğuna Arsuz’un yetiştirdiği başarılı iş adamlarından Reyda Otel ortağı ve Ak parti Arsuz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Kirmit’in geleceği öğrenildi.
 
Bugün akşam saatlerinde prensipte anlaşmaya varıldığı ve Arsuz Gözcüler Spor’un yakın bir tarihte olağan üstü genel kurula giderek Sinan Kirmit ve yönetim kurulunun tek aday olarak çıkacağı öğrenildi. Başarılı genç iş adamı Sinan Kirmit’in Arsuz Gözcüler Spor’un başkanlığa geleceği bilgisi bölgedeki spor camiasında büyük heyecana neden oldu. Adnan Ağır’ın görevini bırakacağı ve Sinan Kirmit’in başkan olacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken açıklamanın olağan üstü kongre kararı ile birlikte duyurulacağı edinilen bilgiler arasında yer aldı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet