Skip Navigation Links

Okulda Şenlik, Öğrenci Veli Öğretmen Keyiflendik..

Hatay’ın Arsuz ilçesinin en başarılı eğitim öğretim kurumlarından Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu

Okulda Şenlik, Öğrenci Veli Öğretmen Keyiflendik..

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın Arsuz ilçesinin en başarılı eğitim öğretim kurumlarından Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu, okul hayatına yeni başlayan miniklere ve dolayısıyla tüm öğrencilerine yeni öğretim yılının ilk günlerinde muhteşem bir hoşgeldiniz şenliği düzenledi.
Oyuncaktan oyuncağa koşan çocuklar, okula başlamanın keyfini çıkarırken, veliler de çocuklar kadar eğlendi.
 
Ali Kemal Ziroğlu İlkokulu Müdürü Serdal Sönmezer, okul hayatına yeni başlayan çocuklar için düzenlenen şenliklerde herkese eğlenceli saatler dilerken, eğitim öğretim yılının hayırlı olması dilleklerinde bulundu.
 
Öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin muhteşem bir şenlikte doyasıya eğlendiği günün en heyecanlı anları ise, öğrencilerin şaşkın bakışları arasında yapılan veliler ve öğretmenler arasında yapılan yarışlar oldu. Öğretmenlerin kazandığı yarışlarda velilerin tesellisi sınırsız eğlence oldu.
 
Geçtiğimiz yıl da halk oyunlarında birincilik alan Ali Kemal Ziroğlu ilkokulunun öğrencileri, yeni okullu olan kardeşlerine bir halk oyunları gösterisi sundu.
Veli ve öğrencilerin bitmesini istemedikleri şenlik ise akşam saatlerinde son bulunca, herkes keyiften yorgun bir şekilde okul yönetimine teşekkür ederek evine gitti. 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet