Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çocuk Tiyatrosu Prömiyere Hazır...

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrosu, HATMEK Konferans Salonu’nda ‘Pırtlatan Bal’ adlı çocuk oyunu ile izleyici karşısına çıkacak.

Çocuk Tiyatrosu Prömiyere Hazır...

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yaz aylarında hayata geçirdiği çocuk tiyatrosu, 24 Eylül Pazar günü saat 13.00’de HATMEK Konferans Salonu’nda ‘Pırtlatan Bal’ adlı çocuk oyunu ile izleyici karşısına çıkacak.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan ve kurulduğu ilk günden bu yana Hatay halkının sanatla olan ilişkisini güçlü kılmak amacıyla sayısız oyuna imza atan HBB Şehir Tiyatrosu, 8-13 yaş arası tiyatroya ilgisi olan çocuklara verdiği kursun meyvelerini almaya başlıyor.
 

PIRTLATAN BAL ÜCRETSİZ OLARAK SAHNELENECEK

 
Şehir Tiyatrosu’nun çocuk kursiyerleri ‘Aziz Nesin’in kaleme aldığı, Şehir Tiyatrosu’nun başarılı oyuncularından Atilla Yaprak ve Sertaç Demir’in proje sorumluluğunu üstlendiği; Sevda Atakan ve Tugay Uğurlu’nun yönetmenliğini yaptığı ‘Pırtlatan Bal’ isimli iyi-kötü, doğru-yanlış, haklı-haksız kazanç kavramlarına doğrudan vurgu yapan harika bir çocuk oyunu ile sahne alacak.
Amaçlarının atölyeye katılan birbirinden farklı çocukları ortak bir amaç uğruna bir araya getirerek, sanatsal algılarını geliştirmek ve Hatay’da bir çocuk tiyatrosu oluşturmak olduğunun altını çizen yetkililer; ücretsiz olarak sahnelenecek oyuna tüm Hatay halkının davetli olduğunu belirtti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş